Skapa en oas i badrummet

Känner du att badrummet börjar bli lite grått och tråkigt kan du piffa till det med ganska enkla medel. Gör det mer äventyrligt och samtidigt rogivande genom att skapa en oas där du kan slappna av. Genom att hitta det du behöver online och beställa hem till din dörr slipper du dessutom stressen att leta på stan.

Inred med växter

För att få till en oas i ditt badrum behöver du först och främst skaffa dig några växter. Tänk på att alla växter inte passar i ett rum som är fuktigt och att vissa behöver torrt omkring sig. Köp därför växter som trivs i en fuktig miljö till ditt duschrum.

Doften viktig

Fortsättningsvis är det viktigt att du njuter av ditt badrums doft. Inred med snygga doftpinnar eller en härlig doftpåse. När du har de här på plats kan du lita på att toaletten alltid doftar gott.

Bambu den nya trenden

Sist men inte minst för att få till den där känslan av oas kan du implementera inslag av exotiska material. Idag har det blivit alltmer populärt att använda bambu som inredning men också för olika verktyg. Det finns tandborstar gjorda av det här gräset som inte bara är praktiska att använda utan även ser snygga när de står på hyllan.

Comments are closed.

Sök

Arkiv